Kontakt os

Find vores kontaktinformationer her - tøv endelig ikke med at tage kontakt, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dit projekt. 

Kontakt os i dag - nemt & hurtigt

Få mere information om vores ydelser.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 28 43 83 13 eller sende en e-mail til kontakt@jbmultiservice.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Hos JB Multiservice er vi eksperter inden for haveservice. Vi stræber efter at levere en haveservice i topklasse, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Uanset om du har brug for en enkel græsslåning, beskæring af buske eller design af nye udendørsområder, står vi klar til at hjælpe. Vores mission er at gøre din have til det bedst mulige sted, uanset om du er en privat husstand eller en virksomhed. Vi er beliggende på Falster, men vi tilbyder også professionel haveservice på Lolland og i Vordingborg og omegn.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag

Udfyld formularen med en beskrivelse af dit projekt, sammen finder vi den bedste løsning. 

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Firmainformation

Jb Multiservice

CVR-nummer: 39288540

Ravnse Skovvej 13, 4840 Nørre Alslev

Klik her for rutevejledning

Mit navn er Joachim og jeg er 26 år gammel. Jeg har taget den helt store beslutning om at være iværksætter og bygge min egen virksomhed op