Vi tilbyder beskæring af træer efter dine behov

Den rigtige beskæring af træer kan gøre en markant forskel i dit landskabs æstetik og sundhed. Ikke alene vil dine træer blive mere attraktive, men professionel beskæring kan også hjælpe dem med at vokse stærkere og være mere resistente mod sygdomme og skadedyr.

Hvad end du har brug for vores tjenester til din bolig eller virksomhed, er vores dedikerede haveservice klar til at hjælpe dig med at opnå dine grønne mål på Falster, Lolland og i Vordingborg og omegn.

Fremragende og effektiv træbeskæring

JB Multiservice har en unik tilgang til beskæring af træer, som gør brug af den nyeste teknologi inden for branchen. Vi forstår, at hvert træ er unikt, og vores skræddersyede træpleje sikrer, at dit træ får den bedste behandling. Vi sikrer sikkerhed i alle vores beskæringsprocesser og leverer resultater, der overstiger forventningerne.

Ved at vælge os får du adgang til højtuddannede og erfarne specialister inden for træpleje, som vil behandle dine træer med den yderste omhu og respekt. Vi bruger sikker og effektiv beskæring, der bidrager til træernes sundhed og levetid, samtidig med at vi opretholder den naturlige skønhed af din ejendom. Hvad enten det er vedligeholdelse af træer på din virksomheds ejendom eller beskæring af træer i dit private landskab, garanterer vi resultater, der vil imponere.

Klar til at transformere dine træer? Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Uanset størrelsen af dit projekt, er vi her for at gøre dine drømme til virkelighed. Lad os hjælpe dig med at forvandle dit landskab ved hjælp af vores professionelle træbeskæringer.

Husk, det perfekte landskab er kun en beskæring væk.

Kontakt os i dag

Udfyld formularen med en beskrivelse af dit projekt, sammen finder vi den bedste løsning. 

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Firmainformation

Jb Multiservice

CVR-nummer: 39288540

Ravnse Skovvej 13, 4840 Nørre Alslev

Klik her for rutevejledning

Mit navn er Joachim og jeg er 26 år gammel. Jeg har taget den helt store beslutning om at være iværksætter og bygge min egen virksomhed op